Iltabileissä ei olla ”Hiljaa yössä”

YKV:n pesäpallojaosto järjestää jälleen iltariehaa Joutopäivillä yhteistyössä Ravintola Taron kanssa. Viime kesäiseen tapaan perjantai-illan ohjelmasta vastaa Ville Karhun kipparoima Beatpanimo artistivieraan kanssa ja lauantain-ilta mennään cover-musiikin tahdissa, mistä vastaa lapualainen Rolls play Hurriganes.

Taage Laiho feattaa Beatpanimoa

Perjantaina illan aloittaa Beatpanimo, joka tulee soittamaan kaikkien tuntemia kappaleita Suomirockista aina heviklassikoihin asti. Beatpanimon kokoonpanossa nähdään ylistarolaisväriä Ville Karhun (rummut), Rami Loukolan (koskettimet) ja kitaristien Jouni Välimäki ja Janne Karhusen laittaessa soinnut kohdilleen. Seinäjokelainen Ari Katajamäki hoitaa basson ja laulusta vastaa jalasjärveläinen Tomi Loukola.
Illan päänumerona nähdää Beatpanimo feat. Taage Laiho. Kilpi -yhtyeestä erityisesti tunnettu Taage toimii Kilven ja sooloyhtyeensä Taage’s Gangin laulajana. Lisäksi Laiho on laulanut monissa coveryhtyeissä ja vieraillut useiden artistien albumeilla. Kilvessä Taage toimii myös sanoittajana.

Taage Laiho toimii myös turkulaisen heavy metal -yhtye Hevinkeliumin solistina. Hevinkelium on tullut tunnetuksi metallimusiikiksi sovittamistaan virsistä.
Beatpanimo ja Taage tulevat soittamaan huhujen mukaan varsin värikkään kattauksen eli pelkästä hevistä ei ole kyse. Ohjelmistoon tulee kuulumaan Stevie Wonderia ja Whitesnakea ja kaikkea mahdollista näiden väliltä.

Lauantaina vedetään Hurriganesia ja voimaillaan

Lauantai-iltapäivällä ylistarolainen kuntosali Y-Gym järjestää Taron pihassa Y-Gym Goes Taro -tapahtuman. Siellä jokaisella on mahdollisuus päästä kokeilemaan voimamiehen/naisen kykyjä. Paikalla voit kokeilla merimieskävelyä, tukin ja Atlas-kivien nostoa. Tapahtumaan on vapaapääsy, joten nyt ei ole hinnasta kiinni jos haluat kokeilla liikkuuko kivet!

Lauantai-illan ohjelmasta vastaa lapualainen Rolls plays Hurriganes. Niin kuin nimestä voi päätellä ohjelmistoon kuuluu kaikki Hurriganes-klassikot sekä Suomirock-osastoa, mm. Yötä, Popedaa, Pelleä, Eppuja ym. Tiukka keikkatrio Rolls lataa iltojen iloksi tuhdin annoksen aitoa rock`n`rollia.

Lauantaina mitellään Tarossa myös Joutopäivien karaokekuninkaan ja -kuningattaren titteleistä.