Joutopäiväpelistä voitto – Kilpa-Veljille kaksi pistettä

Perjantai-iltana Ylistaron Urheilupuistoon vieraaksi saapui Koskenkorvan Urheilijat. Pelisää oli mitä mainioin, ja se takasi puitteet hyvälle ja laadukkaalle pesäpallo-ottelulle. Ensimmäinen jakso käynnistyi sisäpelin osalta hieman nihkeästi, mutta kotijoukkue onnistui lyömään tarvittavat juoksut, ja jakso ratkesi lopullisesti neljännessä vuoroparissa, jossa YKV löi seitsemän juoksua. Jakso päättyi kotijoukkueen riemastuttavaan 11-2 voittoon.

– Ulkopeli kesti hyvin tänään, ja Kattelus sai hyvin sekoitettua vastustajan peliä. Lyöntipuolella saimme vihdoin pelin rullaamaan, niin kuin olemme toivoneet. Onnistuimme tekemään tilannetta kummallakin kärjellä, kertoo hirmuisessa lyönnissä ollut Arttu Saari.

– Loistava ensimmäinen jakso! Lyöntipeli oli aivan mahtavaa ja sitä kautta ”Kossu” oli pelkkä vastaantulija, hehkuttaa pelinjohtaja Jukka Polvi-Lohikoski.

Selvästi voitetun ensimmäisen jakson jälkeen toinen jakso oli huomattavasti vaikeampi. Kotijoukkueen sisäpeli takkusi, mutta kohtalaisen tiiviin ulkopelin ja Saaren toisen kunnarin avulla YKV raapi 3-3 tasapelin jaksosta. Kilpa-Veljillä oli vielä mahdollisuus ottaa täydet kolme pistettä, mutta joukkue ei onnistunut tekemään voittojuoksua neljännen tasoittavallaan.

– Loistavan ensimmäisen jakson jälkeen on aina vaikea lähteä toiseen jaksoon – niin nytkin. Hienon ulkopelin avulla pidimme kuitenkin ”Kossun” aisoissa, kun painostus oli kovimmillaan. Erittäin tärkeät pisteet syksyä ajatellen yhdestä päävastustajastamme, toteaa joukkueen kapteeni Arto Ruuhinen.

– Pukuhuoneessa puhuttiin, että keskittyminen pitää olla toisella jaksolla edelleen kunnossa. Sisäpeli rupesi silti yskimään, mutta onneksi Saaren kunnari toi meille jakson. Artun hyvä mailavire tietää kyllä jatkossa vastustajille huonoja hetkiä. Ulkopeli meillä oli kauttaaltaan hyvää läpi ottelun, päättää Polvi-Lohikoski.

Tilastot

Palkitut:

I Arttu Saari
II Ville Kattelus

Nettinikkari.fi tähdistö

*** Arttu Saari
** Ville Kattelus
* Arto Ruuhinen