Vähäkyrö ja Ylistaro farmisopimukseen

Vähänkyrön Viesti ja Ylistaron Kilpa-Veljet ovat sopineet farmisopimuksen. Farmisopimus mahdollistaa Viestin pelaajien peluuttamisen YK-V:n paidassa Suomisarjassa, jolloin kaikille voidaan taata riittävästi pelivastuuta. Ylistarossa farmisopimus vahvistaa joukkueen pelaajarinkiä innokkailla ja eteenpäin pyrkivillä pelaajilla. Vähäkyröläisille hyvinkin tuttu Arto Ruuhinen kuvaili farmisopimuksen syntymistä mieltä nostattavaksi lopputulemaksi. Ylistarossa kauden tavoitteita voidaan varovasti hivuttaa askel ylöspäin.

– YK-V:ssä ollaan erittäin tyytyväisiä syntyneeseen farmisopimukseen. Keskustelut yhteistyöstä aloitettiin jo syksyllä, ja näin ollen pystyimme valmistautumaan hyvin tulevaan kauteen omasta kapeasta ringistä huolimatta. Yhteistyö seurojen välillä on ollut reilua ja mutkatonta, koska henkilöt ovat toisilleen entuudestaan tuttuja, Ruuhinen kommentoi.

Vähässäkyrössä farmisopimus oli luonnollinen jatkumo aiempien vuosien yhteistyölle.

– Ylistaro osoitti hyvissä ajoin kiinnostuksensa yhteistyöhön, ja tähän tarjoukseen oli helppo tarttua, kertoo Jaakko Mansikkamäki farmisopimuksen toteutumisesta.

Nykyisestä Viestin pelaajaringistä Mika Joensuu ja Miika Laitamäki edustivat viime kaudella Ylistaroa kokoseurasiirrolla. Ylistaro osoitti kilpailukykynsä Suomensarjan länsilohkossa jääden vain niukasti ulos nousukarsinnoista sijoittuen lohkon kolmanneksi. Tasapisteissä sarjakakkosen Haapajärven kanssa vain yksi voitto enemmän ratkaisi edun Haapajärven eduksi.