Kilpa-Veljet ja Koskenkorvan Urheilijat farmiyhteisyöhön

Ylistaron Kilpa-Veljien Suomensarja-miehistö on tulevalla kaudella farmiyhteistyössä Koskenkorvan Urheilijoiden kanssa.

Uusi kausi tekee tuloaan nurkan takana ja Kilpa-Veljien rosteri alkaa näyttää jo melko hyvältä. Tulevan kauden aikana näemme joukkueessa vahvistuksia myös Koskenkorvan Urheilijoiden kokoonpanosta, jonka kanssa keltamustat solmivat farmiyhteistyösopimuksen.

Kilpa-Veljien pesäpallojaoston puheenjohtaja Jukka Polvi-Lohikoski on tyytyväinen sopimukseen perinteikkään organisaation kanssa. Sopimus mahdollistaa melko vapaan liikkuvuuden seurojen välillä.

– Olen tyytyväinen, että saamme sopimuksen kautta hyviä pelaajia miehistöömme. Olen tyytyväinen, että pystymme tekemään yhteistyötä ison seuran kanssa, Polvi-Lohikoski myhäilee.

YK-V miehistö on vahvistunut syksyn ja talven mittaan uusilla pelaajilla. Yksi kokoonpanoon liittyvistä pelaajista on Janne Rauhala, joka on nähty YK-V paidassa jo aiempinakin vuosina.

– Hän tuo paljon kokemusta kokoonpanoomme, ja on varma pelaaja. Tulevan kesän kokoonpano alkaa näyttää hyvältä, Polvi-Lohikoski sanoo.

YK-V tekee tulevalla kaudella yhteistyötä myös Alavuden Peli-Veikkojen kanssa pienemmässä muodossa. Viime kesänä Ykköspesikseen nousseiden alavutelaisten kokoonpanosta YK-V:n riveissä nähdään tulevalla kaudella muutama pelaaja, jotka tarkennetaan myöhemmässä vaiheessa.

YK-V:n omia pelaajauutisia julkaistaan lähiaikoina lisää.