YKV haluaa erottua massasta

Ylistaron Kilpa-Veljien miesjoukkue kokoontui palaveriin missä käytiin läpi tulevaa kautta. Päällimmäisenä asiana nousi esiin se, että nyt halutaan erottua harmaasta massasta ja jäädä ihmisten mieleen. Yhteisesti joukkue totesi että pelitaidot ei tule siihen missään tapauksessa riittämään. Pitkällisen aivoriihen päätöksenä päädyttiin siihen että muutetaan pelipuvun väritystä niin että edes siitä meidät tunnistetaan.

– Kyllähän tämä perinteekkäälle seuralle on tietysti kova paikka, mutta nykymaailmassa välillä joutuu uhrautumaan näkyvyyden takaamiseksi, selvitti uuden värityksen taustoja jaoston voimamies Jukka Polvi-Lohikoski.

– Kyllähän siinä muutama puhelu jouduttiin soittamaan pitkin poikin Suomea, että löydettäisiin sopiva pääsponsori tukemaan tätä hanketta. Onneksi saimme erään ison panimon mukaan tähän projektiin, koska kuulemma heidän tuotteiden kulutus on erityisen suurta tällä alueella. Panimo ei halunnut kuitenkaan logoaan näkyviin, mutta karpalojuoman väritys kuulemma ajaa asian, jatkoi Polvi-Lohikoski.

Nyt kun perinteinen musta-keltainen on kuopattu on pohjalaisen pesisyleisön aika tottua tähän raikkaampaan väritykseen.

Pinkki pelipuku