Väkevä vahvistus lautaselle! – JymyJussien Oskari Mäkelä liittyy Kilpa-Veljiin

Vielä kauden käynnistyttyäkin saamme rivistöihin kovan vahvistuksen, kun JymyJussien Superpesis-porukassa harjoitteleva ja A-pojissa pelaava Oskari Mäkelä liittyy keltamustien rinkiin.

Syöttölautasella on talvikauden ja kevään aikana käynyt kokeilemassa muutamakin mies, mutta nyt paikalle löytyi uusi vahvistus Seinäjoen JymyJussien organisaatiosta. Nuori Oskari Mäkelä on pelannut koko aiemman pesisuransa Seinäjoella.

– Pesishommat alkoivat esikoulussa, kun hyvän ystäväni Jaakkolan Eemelin kanssa löimme kartonkimailoilla tennispalloa. Eemeli harrasti pesistä jo tuolloin ja houkutteli minutkin mukaan. Juniorivuodet menivät Seinäjoen Maila-Jusseissa A-poikiin saakka, ja siitä lähtien olen ollut JymyJussien A-pojissa ja Superpesis-porukan mukana, Mäkelä taustoittaa.

Tarkoitus on, että Mäkelä asettuisi joukkueen ykköslukkariksi koko tulevaksi kesäksi. Optio on auki takaisin siirtymiselle, mikäli JymyJussit tarvitsee Mäkelän takaisin kauden aikana. Mäkelä halusin kuitenkin tulla itse pelaamaan keltamustiin täksi kesäksi.

– Otin itse yhteyttä Ylistaron suuntaan ja kysyin, onko lukkarille tarvetta. Asiat etenivät nopeasti ja siitä kiitos kummallekin seuralle, Mäkelä kiittelee.

– On hyvät fiilikset lähteä pelaamaan Ylistaroon. Porukka tuntuu rennolta ja mukana on muutamia ennestään tuttuja naamoja, Mäkelä myhäilee.

Talvikauden ajan Mäkelä on treenannut JymyJussien Superpesis-porukan mukana. Mäkelä on päässyt lukkaroimaan JymyJussien Superpesis-joukkueen harjoitusotteluissa, ja pukenut muutaman kerran jokeripaidan päälleen hallipeleissä.

– Talvikausi JymyJussien mukana on mennyt erittäin hyvin. Voimaa on tullut paljon lisää ja tulosta on syntynyt jokaisella osa-alueella. Ulkopelissä olen keskittynyt paljon lukkarityöskentelyyn. Sisä- ja ulkopelissä toistomäärät ovat olleet suuria, Mäkelä kertoo.

Keltamustien tavoitteena on edetä pudotuspeleihin, ja pudotuspelipaikan ollessa taskussa, edetään askel kerrallaan mahdollisimman pitkälle. Myös Mäkelä haluaa päästä haistelemaan Suomensarjan pudotuspelitunnelmaa, jatkaen samalla junioriotteluita JymyJussien mukana.

– Tuleva kausi tuo varmasti kovia pelejä ja kokemusta lautasen ääressä. Viimeisenä juniorivuotena uuden säännön takia olisi mukava pärjätä myös A-pojissa. Ylistarossa odotan tiukkoja pelejä kärkijoukkueita vastaan, ja totta kai pitkää syksyä, Mäkelä linjaa.