Koko kansan pesistapahtuma Ilmajoella!

Hu-Ki-YKVKauden viimeisestä ottelusta ei tule puuttumaan tapahtumia, vaikka sijoitukset ovat käytännössä jaettu sarjataulukossa. Erittäin aktiivisesti kauden aikana sosiaalisessamediassa ja kentällä ilmiöitä luonu Hu-Ki eli Kossu 3 järjestää maakuntasarjan mestaruuden kunniaksi melkoiset pesäpallojuhlat Ilmajoella!

Mr. Pesäpallo, one and only Mauri Pyhälahti saapuu Keskuskentälle avausheittoon, enemmän kuin tyylikkäästi. Joukkue-esittelyt kylmäävät varmasti Superinkin tason. Oletko muuten hetkeen ollut urheilutapahtumassa, joka aloitetaan Maamme laululla ja lipun nostolla? Nyt sekin on mahdollista. Pelin tiimellyksessä Vesa Juonoja pitää kuuluttamosta jokaisen katsojan pelissä mukana. Foreca lupaa täydellistä pesiskeliä, niin kentälle, kuin katsomoon. Ylistarosta kuuluu, että seuraikoni Risto ”Rike” Sarvikas tuo kentälle erittäin nälkäisen joukkueensa. Ammattivalokuvaaja pitää huolen, että HuKi:n komistuksista saadaan kerrankin onnistunut perhepotretti, joka komistaa ikuisesti pelinjohdon takan päällystää. Kuvaaja ikuistaa varmasti myös runsaan yleisönkin, eli kannattaa pukea sitä parempaa Seppälää ylle.

Pelin jälkeen HuKi saa kauan himoitsemansa ”Pojan”! Kyrönjoki raikaa, kun HuKi nostaa SEN kohti taivasta! Voiton juhlat voivat alkaa ja ne jatkuvatkin myöhään yöhön Ilmajoen Krouvissa. Kaikki tämä ja paljon, paljon muuta perjantaina luvassa! Siitä pitävät esim. huolen: Otteluisäntä Etelä-Pohjanmaan taksipalvelu, Jari Mäki Oy ja Vaasan Sport.

KIOSKILLA SYYSALE!!

PE 21.8 klo 18.00 HuKi-YKV Keskuskentällä.

Ps. Lyödään tämänkauden katsojaennätys (265) rikki! Nyt kaikki paikalle!!!