Kilpa-Veljien päätösreissulla jaettiin palkintoja

Esa Sanjama palkittiin elämänura-palkinnolla huikean peliuransa ansiosta.

YKV vietti joukkueen päätösreissua Viron laivalla muutama viikko takaperin, ja laivalla palkittiin menneen kauden onnistujia erinäisillä palkinnoilla. Joukkueen ykköspelinjohtaja Jukka Polvi-Lohikoski raateineen valitsi palkittaviksi seuraavat henkilöt:

Vuoden yleispelaaja: Matti Kukkola

Kukkolan debyyttikausi Kilpa-Veljissä oli menestyksekäs, ja mies pelasikin loistavan kauden niin sisällä kuin ulkona. ”Jäsy” tuli joukkueeseen ulkopelin erikoismiehenä, mutta otti paikkansa nopeasti myös sisäpelissä joukkueen ykköskärjestä ja pelasi tehokkaasti läpi kauden.

Vuoden ulkopelaaja: Janne Polvi-Lohikoski

Polvi-Lohikoski on tunnettu jo aiemmin kovasta heittokädestään, jolla hän on suolannut etenijöitä kovalla prosentilla menneinä vuosina. Tällä kaudella hän pelasi ajoittain myös siepparina ja täytti roolinsa uudellakin pelipaikalla enemmän kuin loistavasti. ”Polokka-Janne” oli kauden onnistujia ulkokentällä ja tulee sitä varmasti olemaan myös jatkossa.

Vuoden sisäpelaaja: Risto Sarvikas

YKV-ikoni pelasi loistavan kauden niin sisällä kuin ulkona, mutta etenkin sisäpelissä hän kunnostautui lyöden tärkeitä juoksuja paikan tullen. Risto pelasi kauden aikana myös paljon peräpäässä, jossa kotiutusvastuuta ei välttämättä aina niin paljoa tullut. Hän hoiteli myös kakkostilannetta kovilla prosenteilla kauden aikana.

Vuoden Rookie: Ville Kattelus

Lukkarin tontille viime kaudeksi tullut ylihärmäläinen Kattelus onnistui useammassakin pelissä hämmentämään vastustajan kaarta epämääräisillä syötöillään ja sai välillä vastustajan lyöjät aseettomiksi. Kärpäsiä ”Vilho” otti myös kauden aikana useita etenkin kakkospesältä kovan kätensä ansiosta. Kattelus omaa joukkueen nopeimmat jalat ja on myös mailanvarressa monipuolinen. Hän löi kauden aikana myös useita juoksuja painavalla kumurallaan.

Taistelijan malja: Arto Ruuhinen

Joukkueen tulisieluinen kapteeni on tärkeässä roolissa joukkueessa henkisellä puolella, ja hän vaatii kaikilta 110% panosta joukkueen eteen niin harjoituksissa kuin peleissä. ”Arvi” otti myös tänä kautena useita näyttäviä syöksykoppeja ja esiintyi muutenkin varmoin ottein joukkueen takakentällä.

Elämänura-palkinto: Esa Sanjama

Sanjama on pelannut kaksi kokonaista kautta Kilpa-Veljien paidassa, ja hän on tehnyt tässä ajassa suuren vaikutuksen Ylistaron Urheilupuiston pesäpallokansaan kovilla lyönneillään ja loistavalla asenteellaan. ”Sutin” tilastot kaikilta pelivuosilta kertovat sen, kuinka kovasta pelurista on kyse. Kuten mies itse päätösreissulla totesi: ”joskus tämän on loputtava” – se aika saattaa olla nyt. Sanjaman pelejä kesällä varjosti läpi kauden jatkunut ikävä sormivamma, mutta mies halusi silti pelata ja onnistui siitä huolimatta lyömään muutaman voittojuoksun tärkeissä paikoissa. Kilpa-Veljet haluaa kiittää Esa Sanjamaa näistä kahdesta vuodesta ja toivoo, että mies edelleen jatkaa pelaamista.

Tulevan kauden joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa, ja lähiaikoina kuullankin jo sopimusuutisia.