Jälleen kaavittiin yksi piste – supervuoro ratkesi harmilliseen tilanteeseen

Kentällä pidettiin neuvoa hyvässä hengessä.

Seinäjoen Maila-Jussit haki kauden toisen voittonsa keltamustista, kun se voitti Taro-areenalla supervuoron jälkeen jaksoin 1-2 (0-5, 2-0, 2-3). Näin ollen Kilpa-Veljien avausvoitto jäi odottamaan tulevia pelejä.

Keltamustat ovat keränneet ensimmäisistä kuudesta sarjaottelusta viisi pistettä. Saldo on karttunut toistaiseksi ainoastaan supervuoro- ja kotiutuslyöntikilpailutappiolla. Välillä virheet ovat maksaneet lisäpisteet, välillä huono tuurikin on astunut peliin, kuten esimerkiksi Kannuksessa, jossa Joonas Marttilan voittojuoksun esti lihaksen repeäminen kotitaipaleen lipulla.

Maila-Jussien lisäpiste supervuorossa tuli niin ikään harmillisen virheen vuoksi. Kotipesään tarkoitettu polttoheitto meni ohi kotipesästä juuri sopivasti niin, että pallo painui aidan ja vaihtopenkin välistä Taro-areenan parkkipaikalle. Tämän turvin SMJ sai rullata voittoon vaaditut kolme juoksua, kun Ossi Maunulan lyönneillä Miika Paasimäki ja Arto Ruuhinen olivat ehtineet kotiin supervuoron aloittavalla.

Avausjaksolla ylistarolaisten suorittaminen ei ollut järin häävillä tasolla. Sisällä peli oli hieman tukkoista osin varmaan siksikin, että muutoksia edelliseen peliin oli melko paljon. Kokoonpanossa nähtiin vaihtuvuutta ja naftaliinista oli kaivettu kylän virallinen varamiespalvelu Risto Sarvikas, joka toimi jokeriosastolla. Pelinjohdossa marssijärjestys oli vaihtunut siten, että Marko Honkaniemi oli siirtynyt Jukka Polvi-Lohikosken tilalle viuhkaan, joka oli niin ikään uusi tilanne.

Kova tuuli vaikeutti myös sisäpeliä, eikä voitu puhua häävistä lyöntikelistä. Avausjaksolla keltamustat eivät saaneet järjesteltyä pinnaakaan, mutta toisella jaksolla hyvä ulkopeli takasi sen, että kaksi vapaataipaleella tullutta pistettä riittivät 2-0-jaksovoittoon.

Risto Sarvikas teki paluun YK-V:n kokoopanoon.

Ensimmäiset juoksunsa Kilpa-Veljet löi supervuoron aloittavalla ja kaksi juoksua supervuorossa on yleensä melko vahvaa valuuttaa. Ikävä kyllä, tälläkin kertaa vastustaja sai supervuoron lisäpisteen ilmaiseksi, kun virhe maksoi voiton.

Ottelussa ykköspalkinnon keräsi Oskari Jaakkola ja kakkospalkinnon Pasi Rantala. Ottelun energisin pelaaja oli kokoonpanossa miehen mentävän aukon täyttänyt Sarvikas.

Ottelun energisin pelaaja oli Risto Sarvikas