YKV kaatoi Ylihärmän kotonaan

Viime viikon keskiviikkona YKV sai Urheilupuistoon vieraakseen Ylihärmän Pesis-Junkkarit. Ensimmäisellä jaksolla Kilpa-Veljet menivät menojaan, mutta toisella jaksolla peli oli huomattavasti tasaisempaa. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon lukemin 2-0 (15-3, 4-3).

Ensimmäisellä jaksolla YKV sai jälleen vahvan alun ottelulle lyöden viisi juoksua ensimmäiseen vuoroon ja sisäpeli rullasikin mainiosti läpi jakson. Vastustajan ykköskärki saatiin myös aika hyvin kuriin ja tätä kautta tilannemäärät olivat vierailijoilla kohtuu pienet.

Arto Ruuhinen pelasi upean pelin ja löi kauden ensimmäisen kunnarinsakin!

Toisella jaksolla peli olikin nihkeää kotijoukkueella varsinkin sisällä. Ylihärmä käytti etsikkoaikansa ja sai hyvän alun jaksolle lyöden kaksi juoksua taululle. Loppujakso olikin todella tiukkaa taistelua tämän jälkeen ja tunnetta pelissä nähtiin puolin ja toisin, niin kuin pitääkin! YKV väänsi voittojuoksun lopulta vasta viimeisessä vuoroparissa kahden palon tilanteessa Sami Kokon lyömällä juoksulla.

”Kiva nähdä, että onnistumisia tuli koko joukkueen voimin. Toinen jakso oli taas vähän nihkeämpää puurtamista ensimmäisen jakson reilun voiton jälkeen, mutta rutiinilla käännettiin toinenkin jakso voitoksi.”, tuumaili Jukka Polvi-Lohikoski pelin jälkimainingeissa.