YKV jatkoi voittojen tiellä – SMJ kaatui puhtaasti

Kauden toisessa pelissä Kilpa-Veljet kohtasivat Seinäjoen Maila-Jussit. Vastustaja oli liikkeellä nuorella ja lahjakkaalla joukkueella, mutta YKV:n kokemus ja lyöntivoima veivät kuitenkin voiton kamppailusta. Ensimmäinen jakso alkoi tasaisissa merkeissä kummankin joukkueen onnistuessa kertaalleen omalla lyöntivuorollaan. Ratkaisu nähtiin toisessa vuoroparissa, kun ylistarolaiset saivat lyöntipeliään auki lyöden kolme juoksua. Jakso päättyi lopulta YKV:n voittoon lukemin 1-4.

– Tavoitteena joukkueella oli parantaa peliä kauden avauksesta. Muutamaa merkkisekaannusta lukuunottamatta siinä kyllä onnistuttiin. Kaaripelaamista selkeyttämällä lähdetään haastamaan Kari ”Kankea” Kleemolan suojatteja ensi keskiviikkona Urheilupuistoon, kiteytti pelin kapteeni Arto Ruuhinen

Matti Kukkola oli peli päällä iskien kovat tehot

Toisella jaksolla ratkaisunpaikat nähtiin toisessa vuoroparissa, jossa Kilpa-Veljet onnistuivat lyömään peräti kymmenen juoksua! Juoksuhanat avasi hyvässä iskussa ollut Matti Kukkola, joka löi peräti kaksi kunnaria samaan sisävuoroon! YKV karkasikin tämän jälkeen turvallisen tuntuiseen 1-11 johtoasemaan, joka vastustajan kovasta loppukiristä huolimatta piti loppuun saakka. Toinen jakso Ylistarolle 9-13.

– Sisäpeli parani paljon ensimmäiseen jaksoon verrattuna, ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. 1-11 tilanteessa, kun peli oli taputeltu – oli vaikea lähteä enää pelaamaan terävästi ulos. Loppupeliä vaikeutti myös se, että nuori vastustajajoukkue sai onnistumisia ja tätä kautta hurmoksen päälle. Vaikka loppupelin laiskat ulkovuorot jättivät vähän huonon maun muuten onnistuneeseen peliin, niin jatkoa ajatellen on hyvä, ettei peli mennyt loppuun asti käsikirjoituksen mukaan. Tiedämme, että meillä on yhä muutamia asioita, jotka vaativat harjoittelua, mietiskelee ykköspalkittu Ville Kattelus.

– Ensimmäisellä jaksolla pelasimme vahvaa ulkopeliä ja rutiinilla teimme juoksut. Toinen jakso alkoi tasaisissa merkeissä, ja Kukkola aloitti meidän vahvan sisävuoron hyvillä läpäreillään. Loppupeli meni vähän peesatessa ja varmistellessa, mutta hyvä voitto, päättää kakkospelinjohtaja Jaakko Kultalahti.

Palkitut:

I Ville Kattelus
II Matti Kukkola

Nettinikkari.fi tähdistö

*** Matti Kukkola
** Janne Polvi-Lohikoski
* Ville Kattelus