Vimpelistä piste mukaan – Kilpa-Veljille tappio kotiutuslyöntikilpailun jälkeen

 

YKV vieraili keskiviikkona legendaarisella Vimpelin Saarikentällä, jossa vastaan asettui nuoria lupauksia täynnä oleva Vimpelin Vedon kakkosjoukkue. Kilpa-Veljet aloitti ottelun sisävuorolla ja tekikin sen räväkästi lyöden kolme juoksua. Tasoittavalla Vimpeli pääsi kuitenkin yhdellä lyönnillä johtoasemaan, kun Elmeri Anttilan kakkosluukun läpilyönti painui aina jokeen saakka. Jakson ratkaisu nähtiin neljännessä vuoroparissa, kun ylistarolaiset onnistuivat kolmesti. Vimpeli kavensi vielä eroa yhdellä juoksulla, mutta loppulukemat olivat YKV:lle 5-7.

– Saimme kaverin ykköskärjen hyvällä ulkopelillä kuriin. Sisäpeli meillä rullasi tarpeeksi hyvin ja näin saimme pisteen kotiin viemisiksi, toteaa vahvan ulkopelin pelannut Aapo Hautakangas.

Toiset jaksot ovat olleet äärettömän vaikeita Kilpa-Veljille, eikä tämäkään peli tuottanut poikkeusta. Kahden ensimmäisen vuoroparin jälkeen lukemat olivat kotijoukkueelle 4-0, mutta lopullisesti jakso ratkesi Vimpelin viimeisessä sisävuorossa, jossa joukkue takoi peräti seitsemän juoksua tulostaululle. Jakso päättyi lopulta Vedolle lukemin 11-1.

– Toinen jakso oli jälleen samanlaista kuin on koko kesän ollut. Oma sisäpeli yskii, ja kaveri tekee omista paikoista juoksuja. Vaikea on superiin saada enää peli-ilmettä muutettua tällaisen jakson jälkeen. Palot täytyy ulkopelissä tehdä, kun paikka on, harmittelee Esa Sanjama.

Supervuorossa kumpikin joukkue onnistui tekemään takatilanteen, mutta ulkopelit olivat pitäviä ja tämä tiesi siirtymistä kotiutuslyöntikilpailuun. YKV onnistui kahdesti, mutta illan vastustaja veti pidemmän korren ja vei ”kotarin” lukemin 3-2. Koko ottelu siis Vimpelille lukemin 2-1.

– Ensimmäinen jakso hyvää peliä, mutta toisella jaksolla olimme kesyjä. Pisteitä tarjottiin aina kahdesta kolmeen – emme saaneet kuin yhden, päättää kakkospelinjohtaja Jaakko Kultalahti.

Tilastot

Palkitut:

I Matti Kukkola
II Aapo Hautakangas

Nettinikkari.fi tähdistö:

*** Arto Ruuhinen
** Matti Kukkola
* Aapo Hautakangas