Vetelistä yksi piste mukaan – YKV taipui superissa

 

YKV lähti sarjakärki Vetelin vieraaksi luottavaisin mielin vahvalla nipulla. Kokoonpanosta puuttui ainoastaan lomareissulla ollut joukkueen lukkari, Ville Kattelus. Häntä hyvin ottelussa paikkasi Jari Kujanpää, jonka tolpat olivat ajoittain myrkkyä vastustajalle. Ottelun ensimmäinen jakso alkoi tiukoissa merkeissä, ja neljänteen vuoropariin siirryttiin 3-3 lukemissa. Kilpa-Veljien lyöntiosaston miehet nousivat esiin tärkeällä hetkellä ja löivät kaksi juoksua, jotka riittivät upeaan jaksovoittoon!

– Hieno jakso meiltä! Vastustajan päälyönnit olivat kohtalaisen hyvin tiedossa, ja pelattiin muutenkin hyvää ulkopeliä. Sisäpelissä tehtiin myös mukavasti tilannetta, ja kotiuttajat löivät tarvittavat pinnat. Meillä oli loistava henki päällä, joka siivitti meidät upeaan jaksovoittoon, hehkuttaa kakkospelinjohtaja Janne Ritari.

Toisella jaksolla ylistarolaisten tavoite oli pysyä kuskin paikalla ja jatkaa väkeviä otteita niin sisällä kuin ulkona. Tässä joukkue onnistuikin, kun neljänteen vuoropariin lähdettiin upeasti YKV:n 2-3 johtoasemasta. Veteli onnistui yhden palon tilanteessa lyömään 3-3 tasoituksen, ja tässä tilanteessa Janne Polvi-Lohikoski teki lyöjästä palon ykköspesälle – joskaan paloa ei lopulta ikinä tullut Vetelin kolmostuomarin mielipiteen kääntäessä tuomion. Jakso Vetelille lopulta lukemin 6-3.

– Tasaisesti edettiin jaksoa meidän pienoisessa hallinnassa sekä johtoasemassa. Viimeisessä vuorossa tapahtui se ”legendaarinen”, kun oman kylän kolmostuomari halusi ottaa roolia ja ansaita kylän ansiomitalin. Selvä palo, mikä jo kertaalleen tuomittiin, jäi lopulta tuomitsematta. Tästä kotijoukkue sai tietysti virtaa ja lipui jaksovoittoon. Muuten loistava peli muuttui hieman happaman katkeran makuiseksi, harmittelee Sami Kokko.

Supervuorossa Kilpa-Veljet aloitti sisältä, mutta ei onnistunut rakentamaan tilannetta kovalle kotiutusosastolleen. Veteli onnistui rakentamaan tilanteen ykköspyssylleen, Joonas Riihimäelle, jonka kumura tippui vastustamattomasti väliin ja käynnisti kotijoukkueen voitonjuhlat.

Tilastot

Palkitut: 

I Arttu Saari
II Matti Kukkola

Nettinikkari.fi tähdistö

*** Matti Kukkola
** Arttu Saari
* Antti-Jussi Keskikangas