YKV kärsi tappion kotiottelussa – Maila-Jussit vahvempi superissa

Sunnuntain kotiottelussa Kilpa-Veljillä oli mahdollisuus varmistaa paikka suomensarjan jatkopeleihin, mutta toisin kävi vierasjoukkueen ottaessa voiton jaksoin 1-2. Ensimmäisellä jaksolla Kilpa-Veljet esitti hyvää ulkopeliä lukkarinsa Ville Katteluksen ollessa pelipäällä. Lyöjäpuolella iskussa oli Esa Sanjama, joka alkaa päästä hyvään lyöntivireeseen tosipelien koittaessa. Ensimmäinen jakso päättyi YKV:n voittoon lukemin 6-1.

– Rutiiniesitys ensimmäisellä jaksolla. Ulkopeli toimi hyvin, ja sisällä teimme tarvittavat juoksut. Kattelus pelasi kauden parasta lukkaripeliään, ja hienoa oli nähdä, että Sanjamalla alkaa lyönti kulkea, kertoo Jukka Polvi-Lohikoski.

Toisella jaksolla ote jälleen karkasi kotijoukkueelta, ja vastustaja alkoi lyödä palloa väliin. Sisäpelissä YKV oli unella ja ei saanut käytännössä mitään aikaiseksi. Toinen jakso päättyi Maila-Jussien voittoon lukemin 1-4.

– Sisäpeli oli aivan tukossa läpi toisen jakson. Vastustaja rupesi ottamaan pallot kiinni, emmekä saaneet enää mitään ilmaiseksi. Lyöntiratkaisut olivat koko ajan jotain aivan muuta, mitä olimme sopineet, harmittelee joukkueenjohtaja Janne Ritari.

Supervuoroon lähdettiin jälleen voitto mielessä, mutta kuten aiemminkin tällä kaudella – ei Kilpa-Veljet onnistunut kääntämään kurssiaan. Supervuoro meni seinäjokelaisille lukemin 0-2.

– Karu fakta on se, että me olemme viisi kertaa olleet superissa tällä kaudella ja emme ole tehneet ainuttakaan juoksua näissä. Meidän on tehtävä iso ryhtiliike näiden toisien jaksojen ja supervuorojen kanssa, päättää Jukka Polvi-Lohikoski.

Tilastot

Palkitut:

I Esa Sanjama
II Ville Kattelus

Nettinikkari.fi tähdistö:

*** Ville Kattelus
** Esa Sanjama
* Matti Kukkola