Veteli vei voiton Urheilupuistossa – YKV:lle yksi piste

Lauantain kotiottelussa vastaan asettui Veteli, joka on yksi suomensarjan kovimmista joukkueista. Lautasella hääri tässä ottelussa Jari Kujanpää, joka paikkasi kymmenottelussa ollutta Ville Kattelusta. Ensimmäinen jakso alkoi kotijoukkueelta hyvin, kun tilanne yhden vuoroparin jälkeen oli 2-0. Tämän jälkeen Veteli meni jaksossa menojaan, ja jakso päättyi lukemiin 2-6.

– Ensimmäisiin vuoropareihin tultiin hyvällä asenteella ja pelattiinkin hyvin. Tämän jälkeen Veteli pääsi meidän vauhtiin mukaan ja edelle, ja emme pystyneet enää nousemaan omalle tasolle. Ulkopeli alkoi pettämään, eikä mailanvarressakaan enää onnistuttu, toteaa kovakätinen Arttu Saari.

Toisella jaksolla ensimmäiset vuorot olivat nihkeitä, mutta juoksuhanat aukesivat kolmannessa vuoroparissa kunnolla. Tässä vuoroparissa YKV löi peräti kuusi juoksua ja onnistui kääntämään jakson itselleen lukemin 8-7.

– Vastustaja pääsi alussa vähän niskan päälle, mutta ei annettu periksi. Saatiin kaverin avustuksella peli tasoihin ja sen jälkeen takatilanne, josta Risto Sarvikas puhkaisi ottamattomalla kakkospuolen lyönnillä kunnarin, jolla päästiin etumatkalle, toteaa hyvin lukkaroinut Jari Kujanpää.

Superissa Veteli löi selvät tahdit ottelulle iskien peräti kolme juoksua hyvillä lyönneillä. Kilpa-Veljien suoritukset superissa olivat heikkoja ja näin supervuoro Vetelille lukemin 0-3.

– Vastustajan kärki oli koko pelin kovassa kunnossa ja heti superin alkuun heillä olikin jo kärki kolmosella. Vierasjoukkue löi palloa väliin, niin siinä ei ollut mitään tehtävissä. Ero olisi ollut vielä kurottavissa, mutta tehtiin alkuun pari tyhmää paloa ja emme kyenneet tästä nousemaan. Kaaren keskittyminen meni myös pariin epäselvään tilanteeseen – se oli sen jälkeen lopun alkua, harmittelee Sami Kauti.

Tilastot

Palkitut:

I Risto Sarvikas
II Jari Kujanpää

Nettinikkari.fi tähdistö

*** Risto Sarvikas
** Sami Kokko
* Jari Kujanpää