YKV palasi voittojen tielle – Koskenkorva kaatui puhtaasti

Keskiviikkoiltana YKV vieraili Sähkökoje-areenalla, missä vastaan asettui Koskenkorvan Urheilijat 2. Lämmin sää loi puitteet hyvälle kamppailulle, jossa juoksuja oli lupa odottaa. Kilpa-Veljet pelasivat ensimmäisellä jaksolla loistavaa ulkopeliä ja kun lyöntipelikin toimi – vei YKV ensimmäisen jakson nimiinsä lukemin 2-7.

– Ulkopeli oli hyvää, ja palot tehtiin huolellisella ulkopelillä. Sisällä ensimmäinen vuoropari oli vielä vähän nihkeä, mutta toisessa vuoroparissa Sami Kokon läpilyönti avasi juoksuhanat kunnolla, kertoo ykköspalkittu Miika Jyrkiäinen.

– Hyvä ensimmäinen jakso! Loistavaa ulkopeliä, räpylä kesti ja liike oli hyvää. Matti Kukkolalla etenkin useita voittavia suorituksia ulkopelissä, analysoi joukkueen pelinjohtaja Jukka Polvi-Lohikoski.

Suvereenin ensimmäisen jakson jälkeen toinen jakso oli huomattavasti nihkeämpi. Vastustaja pääsi kahden juoksun johtoasemaan Juuso Keski-Koukkarin kovalla kakkosrajapuhkaisulla, josta tuloksena oli 1+1. Tämän jälkeen ”Kossu” onnistui lyömään vielä toisenkin kunnarin tyhjään kenttään ja neljännen juoksun vastustaja sai YKV:n ulkokentän avustamana. Kolmannessa vuoroparissa Kilpa-Veljet onnistuivat yhden pinnan lyömään, joten viimeiseen vuoropariin lähdettiin kotijoukkueen 4-1 johtoasemassa. YKV:n ulkopeli piti ja sisävuorossa ylistarolaiset näyttivät kovaa selkärankaa lyöden neljä juoksua, jotka riittivät täyteen pistepottiin ottelusta!

– Muutama huonompi vuoro, mutta viimeisessä vuoroparissa loistava nousu. Ei siinä kenelläkään usko loppunut missään vaiheessa, vaan kovilla ratkaisuilla tehtiin pinnat, fiilistelee kakkospelinjohtajana toiminut Niko Kuoppala.

– Toisella jaksolla pientä herpaantumista ja päästettiin kaveri johtoon, mutta uskomattoman hieno nousu lopussa! Jaksettiin uskoa voittoon loppuun saakka ja napattiin kolme pinnaa. Muutettiin lyöntijärjestystä taas yhteen pitkään kärkeen, joka tuntuu sopivan meidän joukkueelle paremmin. Jokerit hoiti hommansa hienosti, ja kotiuttajat olivat iskussa, hehkuttaa Jukka Polvi-Lohikoski.

Tilastot

Palkitut:

I Miika Jyrkiäinen
II Risto Sarvikas

Nettinikkari.fi tähdistö:

*** Risto Sarvikas
** Matti Kukkola
* Sami Kokko