Miehille upea voitto kärkikamppailusta!

YKV vieraili torstai-iltana sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan Peräseinäjoen Toiveen kotikentällä. Kilpa-Veljillä oli ennen tätä ottelua kahden ottelun tappioputki päällä ja peliesitykset viime aikoina eivät voitetuissa peleissäkään ole silmiä hivellyt. PeToa vastaan kuitenkin ylistarolaiset syttyivät ja esittivätkin vahvoja otteita! Ottelu päättyi vierasjoukkueen voittoon lukemin 0-2 (0-2, 6-9).

Ensimmäinen jakso oli YKV:ltä kivenkovaa ulkopeliä uuden lukkarinsa Jari Kujanpään johdolla ja kovalyöntinen vastustaja ei saanutkaan miestä kotiin kertaakaan jakson aikana. Kilpa-Veljien ensimmäinen juoksu syntyi ensimmäisessä vuoroparissa Risto Sarvikkaan mailasta Arto Ruuhisen tullessa kotiin. Vapauttavan toisen juoksun YKV sai vasta neljännessä vuoroparissa, kun Arto Ruuhisen lyönti 2-luukkuun meni läpi ja Sami Kauti tuuletteli juoksua kotipesässä. Ensimmäinen jakso YKV:lle 0-2.

"Arvi" oli jälleen takakentän herra ulkopelissä !
”Arvi” oli jälleen takakentän herra ulkopelissä !

Toinen jakso alkoi rankkasateen piiskatessa Peräseinäjoen kenttää ja olosuhteet olivatkin ajoittain vaikeat. Sade kuitenkin taukosi ja peli saatiin hyvissä olosuhteissa pelattua loppuun. PeTo sai myös sisäpeliään rullaamaan toisella jaksolla ja sai toki myös useampia juoksuja Kilpa-Veljien räpylästä. Toisen jakson ratkaisuhetket nähtiin YKV:n toisessa ja kolmannessa sisävuorossa, missä illan vierasjoukkue teki neljä juoksua vuoroon ja rullasi lyöntikierroksen pariin kertaan läpi. Viimeiseen sisävuoroon YKV lähti neljän juoksun johtoasemassa ja PeTo ei yhtä juoksua enempää onnistunut enää kirimään, joten jakso Kilpa-Veljille lukemin 6-9.

”Ensimmäinen jakso meiltä kauden parasta ulkopeliä, mutta sisäpeli oli vähän tukkoista. Toisella jaksolla taas sisäpeli oli hyvää, mutta ulkopelissä tehtiin ajoittain virheitä. Hieno peli kuitenkin kaikenkaikkiaan ja saatiinhan se peli sille tasolle mitä sen vähintään pitääkin olla.”, mietiskeli Jukka Polvi-Lohikoski pelin jälkeen.