YKV kärsi tappion Lappajärvelle

Viime lauantaina Lappajärven Veikkoja vastaan pelattuun otteluun Kilpa-Veljet lähtivät lievästi vajaamiehisenä, kun yhdeksikön runkomiehistä puuttuivat Panu Lauttamus, Janne Polvi-Lohikoski, Niko Kuoppala ja Esa Sanjama. Käsivaivasta kärsivän Niko Kuoppalan tilalle lautaselle asteli Jari Kujanpää, joka pelasikin hyvän ottelun! Vaikka runkomiehiä puuttuikin liuta kotijoukkueelta, niin peliesitys oli silti YKV:ltä vaisu ja poissaolojen taakse ei voi täysin piiloutua. Ottelun lopputulos LaVe:lle 0-2 (2-3, 4-7).

Ensimmäinen jakso alkoi kotijoukkueen kannalta ikävästi, kun Marko Mäki syöksyi vastustajan kakkosvahdin jalkoihin ja sai aivotärähdyksen. Peli olikin tovin pysähdyksissä, kun ambulanssia odoteltiin kentälle. ”Make” joutui jättämään kentän luonnollisesti ja ainut vaihtoehto tässä vaiheessa ulkokentälle oli käsivaivainen Niko Kuoppala. Sattumalta vanha YKV-peluri Toni Mäki-Latikka oli tullut katsomaan peliä ja hänelle maksettiinkin lisenssi ja kaivettiin peliasu käyttöön. ”Mäksä” olikin jo seuraavassa vuorossa tositoimissa ulkokentällä ja pelasikin varmoin ottein läpi pelin! Näin ollen Niko Kuoppala saikin siis jäädä jokeripaitaan lyöjätykiksi. Tähän ensimmäiseen vuoroon YKV onnistui yhden pinnan lyömään Arttu Saaren 2-luukun läpilyönnillä. Vierailija Lappajärvi onnistui tekemään hyvin tilannetta ja kotiutti hyvillä lyönneillä miestä kotiin. Kolmeen ensimmäiseen vuoroon LaVe onnistui kolme juoksua lyömään. Neljännessä vuoroparissa Niko Kuoppala viimeisenä lyöjänä onnistui vielä pelin kaventamaan 2-3 lukemiin, mutta näihin lukemiin jäi ensimmäinen jakso.

Sami Kokko on ollut läpi kauden ulkopelin johtohahmoja!

Toiselle jaksolle YKV teki vähän muutoksia sisäpeliin sekä ulkopeliin. Jakson alkuun kumpikin joukkue sai yhden juoksun harhaheitoilla. LaVe onnistui kolmannessa vuoroparissa siirtymään johtoon ja karkasikin neljännessä jo 1-7 johtoon. Kilpa-Veljet sai vielä pienen kirin aikaan tehden kolme juoksua, mutta kiri jäi vajaaksi lähinnä kotijoukkueen tyhmien palojen takia. Toinen jakso siis vierasjoukkueelle 4-7.

”Vaikka oli monta tärkeää miestä poissa niin kyllähän peliesitys silti jättää paljon toivomisen varaa. Annettiin kaverille kolme juoksua harhoillakin ja se kostautuu tiukoissa peleissä aina. Mutta tiistaina mennään taas treenaamaan ja hiotaan kuviot kuntoon kohti härkäviikkoa!”, kommentoi Jukka Polvi-Lohikoski ottelun jälkeen.