Miehille hieno voitto Ylihärmässä

Kilpa-Veljet kävivät helteisenä keskiviikko-iltana Ylihärmässä Pesis-Junkkareiden vieraana. Lämmintä oli Kiistolan mittarin mukaan 28 astetta pelin alkaessa ja paikalle oli löytänyt myös hyväinen määrä katsojia. Tähän matsiin YKV sai miehet suunnilleen terveiksi, kun enää Sami Kauti ja Arttu Saari puuttuivat rosterista. Ottelu oli YKV:n hallintaa lähes kokopelin ja loppulukemat tämän taiston tauottua olivat 0-2 (1-17, 3-15).

Ensimmäisellä jaksolla YKV pelasi varmaa ulkopeliä ja räpylästä ei annettu edes tilanteita. Sisäpeli oli jälleen todella tehokasta ja miehet olivat kovassa iskussa. Janne Polvi-Lohikoski täräytti kahteen ensimmäiseen sisävuoroon kaksi kunnaria ja Esa Sanjaman jokainen lyöntivuoro päättyi läpilyöntiin ensimmäisellä jaksolla! Kahden vuoroparin jälkeen lukemat olivat tylyt 0-13 ja loppujakso olikin sitten ehkä vähän ”pelailun” makua. Valitettavasti ensimmäisen jakson nolla mureni kuitenkin, kun vastustajan Eetu Haukkala löi 2-pesän päältä pallon maisemiin ja kiersi kunnarin. Joukkue yhteistuumin päätti, että tämä lyönti meni Risto Sarvikkaan piikkiin, vaikka katsomosta kuuluikin että ”hyvä lyönti”. Oli se varmasti sitäkin!

"Polokkajanne" oli Kiistolassa peli päällä.
”Polokka Janne” oli tehokas mailanvarressa ja ulkona teki monta tärkeää paloa.

Aikaisemmista peleistä poiketen YKV aloitti väkevästi myös toisen jakson. Ensimmäisen vuoroparin jälkeen peli oli jo 0-4. Ylihärmä ei ollut kuitenkaan vielä sanonut viimeistä sanaansa, kun toisessa vuorossa kotijoukkueen lautasellakin hyvin esiintynyt Ville Kattelus löi painavan lyönnin takakentälle kahden juoksun arvoisesti ja toi Pesis-Junkkarit peliin mukaan. Kolmannessa vuorossa Ylihärmä iski vielä yhden pinnan, mutta tämän jälkeen alkoi vierasjoukkueen näytös. YKV iski viimeiseen sisävuoroon 10 pinnaa! Viimeisessä vuorossa kunnarit mieheen iskivät Niko Kuoppala ja Toni Verto. Lyöntikierros rullasi niin hienosti, että tässä vuorossa yhdeksiköstä jokainen toi juoksun!

”Hieno peli joukkueelta! Sisäpeli toimii hienosti ja lyöntikierrokset rullasivat. Hyvästä taisteluilmeestä kertoo myös se, että kokeneempikin osasto hakee syöksykoppeja, kun oma joukkue johtaa 15 pinnalla!”, tuumii joukkueen pelinjohtaja Jukka Polvi-Lohikoski.

”Lyötyjä oli vähintäänkin tarpeeksi eikä päästettyjäkään liikaa ollut.”, totesi lyhyesti ja ytimekkäästi joukkueen kapteeni Arto Ruuhinen pelin jälkeen.

Pelit jatkuvat heti perjantaina, kun YKV tekee vierasreissun Ruovedelle, jossa vastaan asettuu Ruoveden Pirkat. Paljastettakoon jo tässä, että YKV saa seuraavaan peliin lisää etenemisvoimaa, kun Ylistaron kasvatti Marko Mäki tekee paluun Kilpa-Veljien paitaan!

 

YKV:

1. Panu Lauttamus S 0/5

2. Janne Polvi-Lohikoski 1V 2+1/8

3. Arto Ruuhinen 3K 0/4

4. Sami Kokko 2P 3/4

5. Esa Sanjama 2K 9/2

6. Risto Sarvikas 2V 4/2

7. Niko Kuoppala L 1+3/2

8. Jari Kujanpää 3P 3/1

9. Toni Verto 3V 1+2/1

10. Jussi Ylimäki 1/2

11. Jussi Koivula

12. Pasi Kangasmäki 0/1

 

Harhat 2

 

Palkitut:

I Esa Sanjama

II Janne Polvi-Lohikoski