Makea voitto Team Atriasta!

YKV pääsi pitkästä aikaa pelaamaan myös kotikentällä, kun perjantai-illan kamppailussa Urheilupuistoon saapui aina vaarallinen Team Atria. Kokoonpanoon kotijoukkue teki pieniä muutoksia, kun Sami Kauti ja Arttu Saari palasivat myös joukkueen vahvuuteen mukaan. Ottelun alku viivästyi ikävästi, kun kentällä ollut Bocciaturnaus venähti odotettua pidempään, mutta pelit laitettiinkin sen jälkeen käyntiin nopeasti ilman suurempia alkulämpöjä. Peli oli todella tiukkaa vääntöä loppuun saakka, mutta Kilpa-Veljet olivat kuitenkin kokoajan kuskin paikalla. Lopputulos YKV:lle 2-0 (4-1, 3-2).

Ottelun alkoi Atrian sisävuorolla. Vierasjoukkue onnistui rakentamaan takatilanteen, josta he saivat Niko Kuoppalan lipsauttamalla väärällä avauspinnan. Muut yritykset kotijoukkue torjuikin onnistuneesti. Kilpa-Veljien ensimmäisessä sisävuorossa kovalyöntinen Arttu Saari päästettiin irti 1-2 tilanteessa. Artun kova ja painava veto takakentälle yllätti Team Atrian kopparin ja tällä lyönnillä kotiin kirmasi Arto Ruuhinen ja Sami Kokko. Atria ei onnistunut lopuilla sisävuoroillaan juoksuja lyömään, mutta kotijoukkue tehtaili vielä kaksi juoksua toisessa vuoroparissa. Ensimmäisestä juoksusta vastasi jälleen Arttu Saari, joka täräytti 1-2 tilanteessa 2-jatkeelta pallon nurmikolle. Tällä lyönnillä kotiin juoksi hyvän pelin lautasella pelannut Niko Kuoppala. Vuoroparin toisen juoksun löi Jussi Ylimäki, jonka takakentälle suuntautunut lyönti tippui kopparin räpylästä kentälle ja tällä kotiin hölkkäsi Sami Kauti. Ensimmäinen jakso Kilpa-Veljille lukemin 4-1.

"Arvi" nappasi jälleen uskomattomia syöksykoppeja ulkopelissä ja sisälläkin jalka kulki.
”Arvi” nappasi jälleen uskomattomia syöksykoppeja ulkopelissä ja sisälläkin jalka kulki.

YKV aloitti toisen jakson sisältä. Atria sai heti alkuun kaksi ensimmäistä etenijää pois kentältä. Kotijoukkue sai kuitenkin vielä juoksijoita kentälle ja kolmospesältä ohi suuntautuneella harhaheitolla kotiin ehti Arto Ruuhinen tehden tilanteeksi 1-0. Atria ei tasoittavallaan juoksua onnistunut tekemään ja YKV pääsi jälleen yrittämään lisäjuoksuja. Kotijoukkue sai järjesteltyä ajotilanteen Arttu Saarelle, joka löi kovan maapallon linjaan. Pallo poltti sen verran käsissä, että lyönnillä kotiin ehti Arto Ruuhinen. Kolmannessa vuorossa Kilpa-Veljet onnistuivat jälleen yhden juoksun tekemisessä, kun Esa Sanjama löi Janne Polvi-Lohikosken kotipesän turvaan tehden lukemiksi 3-0. Atria heräsi vielä taistelemaan ja teki kolmannen tasoittavalla kaksi juoksua. Vierailijat tekivät tilanteen hyvillä lyönneillä ja myös kotiutukset olivat ottamattomia. Viimeisessä vuoroparissa ei kumpikaan enää juoksuja lyönyt, joten toinen jakso YKV:lle 3-2.

”Sisäpelissä vähän sekoiltiin välillä, mutta ulkopeli oli kyllä jälleen betonia. Arttu toi hyvän lisän sisäpeliin vaikka ei omien sanojensa mukaan kertaakaan osunut keskipalloon. Tässä on ollut nyt useampi peli, että ei ole hirveästi treenaamaankaan keritty, mutta ensi viikolla hiotaan taas uusia kuvioita kuntoon.”, kommentoi Jukka Polvi-Lohikoski pelin jälkeen.

YKV:

 1. Panu Lauttamus
 2. Janne Polvi-Lohikoski 0/1
 3. Arto Ruuhinen 0/3
 4. Sami Kokko 0/1
 5. Esa Sanjama 1/0
 6. Jari Kujanpää
 7. Risto Sarvikas
 8. Niko Kuoppala 0/1
 9. Sami Kauti 0/1
 10. Arttu Saari 4/0
 11. Jussi Ylimäki 1/0
 12. Jussi Koivula

1.PJ Jukka Polvi-Lohikoski

2.PJ Janne Ritari

Harhat 1

Palkitut:

I Arto Ruuhinen

II Arttu Saari

III Niko Kuoppala