Kilpa-Veljien yhteistyö Ravintola Taron kanssa laajenee – Urheilupuiston nimi muuttuu Ravintola Taro -areenaksi!

Kilpa-Veljet on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen Ravintola Taron kanssa.

Ravintola Taro ja YK-V:n pesisjaosto ovat tehneet yhteistyösopimuksen koskien Urheilupuiston pesisstadionin nimeä. Tulevana kesänä Urheilupuiston stadion tunnetaan nimellä Ravintola Taro -areena.

– Olen erittäin tyytyväinen yhteistyökumppanuudesta. Muotoillaan niin, että tämä on meidän seuran nimen kannalta niin hyvä yhteistyökumppanuus kuin se voi olla, ja nimi kuulostaa ylistarolaisittain erittäin hienolta. Oli hienoa saada paikallinen ravintola vielä laajemmin mukaan toimintaan, pesisjaoston puheenjohtaja Jukka Polvi-Lohikoski tunnelmoi.

Ravintola Taro on ollut jo aiemmin isosti mukana YK-V:n pesiksen toiminnassa. Pelien jälkeiset ruokailut ja useat palaverit ovat järjestetty Taron kokous- ja palaveritiloissa. Yhteistyökuviota on ollut useiden vuosien ajan myös Joutopäivien tiimoilta esimerkiksi perinteisinä iltabileinä.

– Meillä on ollut Taron kanssa yhteistyötä niin kauan kuin muistan. Ruokailumme jatkuvat totta kai jatkossakin Tarossa ja toivomme vierasjoukkueidenkin käyttävän paikallisen ravintolan palveluita, Polvi-Lohikoski toivoo.

Ylistaron pesisstadion on tunnettu jo vuosia pelkästään Urheilupuiston pesisstadionina. Viimeksi stadionilla oli nimi yhteistyökumppanin kautta kymmenisen vuotta sitten.