Kenraaliharjoituksesta tappio ja voitto

Alavudella pelattiin lauantaina harjoitusturnaus, jossa Kilpa-Veljien lisäksi pelasivat Alavuden Peli-Veikot ja Peräseinäjoen Toive. Avauspelissä APV pääsi näyttämään kovaa lyöntivoimaansa vieden ensimmäisen jakson tylysti 9-0. Toisella jaksolla Kilpa-Veljet saivat ulkopeliään tiivistettyä, mutta sisäpeli takkusi edelleen. Toisen jakson loppulukemiksi jäivät 1-0.

– Vastustaja löi hyvin ja suurin osa juoksuista olivat ottamattomia. Sen lisäksi kaveri sai muutamia tilanteita ja juoksuja aurinkopalloilla. Itse oltiin mailanvarressa luokattomia. Toisella jaksolla oltiin paremmin pelissä mukana ja peli-ilme oli parempi, mutta se ei riittänyt, harmittelee Janne Polvi-Lohikoski.

– Saimme oppitunnin taka-apujen käytöstä suomensarjassa. Teimme omilla lyöntiratkaisuillamme Tero Rantakankaasta kentän parhaan ulkopelaajan, analysoi Risto Sarvikas.

Toisessa pelissä vastaan asettui Peräseinäjoen Toive, joka on maakuntasarjan vahvimpia nousijakandidaatteja tulevalla kaudella. YKV sai lyöntipeliään rullaamaan paremmin kuin ensimmäisessä pelissä ja raapi ottelusta 1-0 voiton. Ensimmäisellä jaksolla Kilpa-Veljet pelasivat iloista sisäpeliä ja jaksovoitto kirjattiin ylistarolaisille lukemin 5-1. Toisella jaksolla otteet hieman herpaantuivat, ja vastustaja pääsi johtoasemaan kahden harhaheiton turvin. YKV nousi kuitenkin tasoihin ja toinen jakso päättyi tasan 3-3.

– Ulkopelimme parantui huomattavasti, ja räpylästä emme antaneet juoksuja. Sisäpelissä teimme silti edelleen liikaa paloja itse. Eteenpäin mentiin kuitenkin, toteaa joukkueen pelinjohtaja Jukka Polvi-Lohikoski.

– Teimme liikaa henkilökohtaisia virheitä niin sisällä kuin ulkona. Kun omat virheet karsimme pois, niin pistepussi tulee karttumaan sarjakaudella, mietiskelee joukkueen kapteeni Arto Ruuhinen.

Kilpa-Veljien sarjakausi alkaa 14.5 Kannuksen Uraa vastaan. Ottelu alkaa klo. 15.00!