Keltamustien ottelutapahtumaan uudistuksia – mukana esimerkiksi pomppulinna ja yleisilmeuudistus

Ylistaro-kyltti, äänentoisto ja Taro-areenan kyltit kökittiin kuntoon huhtikuun puolivälissä.

Kesän lähetessä ottelutapahtumatkin tulevat ajankohtaisiksi. Tulevana kesänä yritetään tehdä taas pykälää mukavampi kokonaisuus yleisölle Taro-areenalla.

Taro-areenalla nähdään tulevana kesänä jälleen kahdeksan miesten Suomensarjan runkosarjaottelua sekä useita naisten ja junioreiden otteluja. Tämän lisäksi pelataan perinteinen Joutopäivä-ottelu myöhemmin paljastettavaa joukkuetta vastaan. Kesällä riittää siis paikallistason pesäpalloviihdettä usealle viikolle. Ja totta kai syksyllä pelaamme vielä pudotuspelejäkin!

Tulevana kesänä miesten Suomensarjan ottelutapahtumiin on järjestetty lapsia varten pomppulinna, jossa voi peuhata valmiiksi järjestetyissä valvotuissa olosuhteissa läpi koko ottelun. Näin ollen, jos taktiset väärät ja välilyönnit alkavat jossain kohtaa puuduttamaan perheen pienimpiä, on mahdollisuus mennä hetkeksi pitämään hauskaa. Pomppulinna on kahta peliä lukuun ottamatta kaikissa peleissä ja nämä päivämäärät tarkennetaan myöhemmin.

Myös Taro-areenan ulkoasu kokee pieniä muutoksia. Huhtikuun puolivälissä Ylistaro-valokirjainkyltti nostettiin koristamaan kuulutuskopin reunaa ja valaisemaan pimeitä syysiltoja. Myös Taro-areenan kyltit nousivat katolle samana päivänä.

Katsomoiden päihin tulee seuran logoilla varustetut liput heilumaan koko kesäksi. Myös areenan äänentoisto muutetaan kiinteäksi entisten liikuteltavien kaiutintolppien sijaan.

– On hyvä, että saadaan hieman uudistettua yleisilmettä ja olen näihin uudistuksiin tyytyväinen, pesäpallojaoston puheenjohtaja Jukka Polvi-Lohikoski myhäilee.