YKV Pesiksen kesän suurarvonta käynnissä – Lisätietoja tästä!

 

YK-V:n pesiskesän suurarvonta on tällä hetkellä käynnissä. Arvonnassa on hyvät palkinnot!

YK-V:n pesiskesän suurarvonnassa on tänä vuonna palkintona ST1 Ylistaron sponsoroima Stiga Park 120 päältä ajettava ruohonleikkuri (arvo 2720€) ja Luoman OY:n sponsoroima Lillevilla 169 Kuopio -pihamökki (arvo 599€).

Arpoja voi ostaa 4. syyskuuta saakka YK-V:n pelaajilta ja taustahenkilöiltä esimerkiksi kotiotteluiden aikana tai muutoin. Yhden arvan hinta on viisi (5) euroa.

Keväällä kausijulkaisun yhteydessä kannatusmaksun luvattiin sisältävän yksi arpa kesän suurarvontaan, mutta virkatahojen näkemyksen mukaan se on ollut harhaanjohtavaa. Näin ollen kannatusmaksu ei sisällä arpaa, vaan toimii ainoastaan kannatusmaksuna!

Mikäli koet, että olet tullut näin ollen harhaanjohdetuksi, YKV Pesis palauttaa kannatusmaksusi täysimääräisenä. Lisätietoja alla olevasta tiedotteesta.

Tiedote YK-V Pesiksen kausijulkaisun kannatusmaksuun ja kesän Suurarvontaan liittyen

Ylistaron Kilpa-Veljet Ry:n pesäpallojaosto (myöhemmin YK-V Pesis) on jakanut entisen Ylistaron kunnan alueelle ja sen lähialueille kausijulkaisuja aikavälillä 19.4.2019-22.4.2019. Ko. kausijulkaisu on tullut ilmaisjakeluna myös Teille.

Kausijulkaisu sisälsi vapaaehtoisen kymmenen euron (10€) kannatusmaksun, jonka maksamalla luvattiin myös yksi viiden euron (5€) arvoinen arpa kesän Suurarvontaan. Kannatusmaksun ja arvonnan yhdistäminen on kuitenkin ollut harhaanjohtavaa ja hyvän tavan vastaista toimintaa.

YK-V Pesis joutuu keskeyttämään kannatusmaksujen vastaanottamisen arvonnan yhteydessä (Rahankeräyslaki 9 § 1 mom. 1 kohta ja rahankeräyslaki 3 § 1 mom.). Jatkossakin kannatusmaksun voi maksaa, mutta se EI sisällä arpaa.

Jo maksetut kannatusmaksut eivät myöskään lakisyistä sisällä arpaa, vaan toimivat vain ja ainoastaan kannatusmaksuina. Mikäli olet maksanut kannatusmaksun arvan vuoksi ja tullut siten harhaanjohdetuksi, palauttaa YK-V Pesis kannatusmaksun tilillesi. Kannatusmaksu palautetaan täysimääräisenä (10€).

YK-V Pesis kehottaa kannatusmaksun maksaneita olemaan yhteydessä jaoston puheenjohtajaan Jukka Polvi-Lohikoskeen (yhteystiedot lopussa) puhelimitse tai sähköpostilla, jotta YK-V Pesis saa tilitietonne ja siten palautettua suorittamanne kannatusmaksun.

YK-V Pesis pahoittelee kausijulkaisun yhteydessä jaetun kannatusmaksun harhaanjohtavuutta ja toivottaa hyvää pesiskesää kaikille!

Yhteystiedot:

Jukka Polvi-Lohikoski
Puhelin: 050 529 3780
Sähköposti: laskutus@ykv-pesis.net